luni, 29 martie 2010

Diferente intre generatii



Imaginea adolescentilor s-a schimbat...si dupa parerea mea din rau in mai rau...priviti un pic modul in care se imbraca ei (nu ca as fi specializata in materie de moda,dar nu da bine dupa parerea mea) de la pantalonii cu trei tururi, fularele irakiene si piercing-ul în orice organ, fie el genital sau nu şi până la comportamentul flegmatic...adolescentele noile "papusi Barbie" care vor sa fie remarcate dupa felul cum arata ,dar la acelasi nivel cu al vedetelor cunoscute, insa cu o munca titanica in spate... toate acestea sunt imagini obişnuite în rândul membrilor noii generaţii ,in urma careia toti suntem catalogati la fel.
P.S.Astept si parerea voastra

12 comentarii:

  1. Bine ai venit :) Ideea e ca pentru ei asa e bine acum , cum pentru noi era bine atunci .. Nu trebuie sa uiam ca lumea a evoluat , ca e mai bine acum sau a fost atunci ..nu putem stii , sunt avantaje si dezavantaje.Eu mereu spun ..pacat de ei ca nu au avut copilaria noastra.. Succes cu blogul , te-am adaugat in lista mea :*

    RăspundețiȘtergere
  2. desi nu toti suntem la fel :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Copilaria :-< poate ca acum vreo 10 ani nu era totul perfect.. sa nu ma zic de generatiile care au prins vremea comunismului .. da oricum viata parca era totusi mai simpla ..dar frumoasa :)

    irina

    RăspundețiȘtergere
  4. Well, cum zic de obicei, shit does happen. Chestia e ca imaginea se generalizeaza iar toti sunt pusi in aceeasi oala. Dar asta e doar un efect secundar presupun. Ce e important e ca, desi multi (chiar foarte multi) adolescenti adopta in mare acelasi stil, intotdeauna vor ramane unii care vor sta si se vor gandi mai bine la ce fac. Doar n-or sa fie toti la fel. Unde-ar mai fi distractia...

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh si, bun venit printre noi... Iti urez sa ai cat mai multe articole de calitate, sa avem si noi ce sa citim :D

    RăspundețiȘtergere
  6. cum se imbraca? mai degraba cum cheltuie multi bani sa umble dezbracati/dezbracate!

    RăspundețiȘtergere
  7. parerea mea e ca nici generatia noastra nu a fost prea stralucita, dimpotriva copii din ziua de azi mi se par plicticosi, si fara vlaga.
    Cand eram noi (astia de zice cantaretu) nu era zi sa nu iasa o bataie, o betie, un furt etc. Si in plus era violenta extrema perpetua. Tin minte ca se mutasera 2 fete din alta zona a tarii in cartier si 5 luni nici sa cumpere paine de la magazin nu au avut curaj. Bunica mea chiar zicea (la 92 de ani) ca ea nu a mai vazut generatie atat de tacuta si linistita pina azi.
    In ceea ce priveste vestimentatia, nimic nu e nou. Poate piercingul nu era asa de popular dar noile generatii sunt cunoscute ca fiind neconformiste. Nimic nou sub soare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Welcome :)
    Da,ai dreptate...dar cred ca ai expus lucrurile mai 'light' :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Hristos a inviat!
    De am tine evidenta la toti prostii...unde s-ar ajunge? :)
    Donsoara Bianca..un link exchange? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. mai...da...ai dreptate...dar tu ai doar 17 ani..nu te inscrii si tu printre ei? vad ca ai impresia ca faci parte din alta lume!

    RăspundețiȘtergere