luni, 23 august 2010

Sfarsit de vacanta


Ultimile zile de vara se scurg repede , vacanta de vara este pe terminate iar gandul ca incep scoala ma intristeaza ,pentru acest fapt am doua motive : pe primul ma abtin sa-l mentionez (doar unii il cunosc ) iar cel de al doilea ar fi ca este anul in care voi da bacalaureatul si admiterea la facultate , un an cu meditatii si foarte stresant .
Sunt convinsa de acest lucru in urma experientei traite cu trei ani in urma , cand am dat admiterea la liceu .Mi-am dorit foarte mult sa intru la cel mai bun liceu din oras , profilul meu preferat si cum nu sunt adepta copiatului la examen ,am invatat foarte mult si am reusit.La fel se intampla si acum , imi doresc o medie mare la bac , sa intru la facultate deasemeni cu o medie buna si pentru acest lucru voi avea mult de invatat .
Nu-mi place sa ma plang intr-un mod exagerat ,dar dupa o vara super ok e normal sa ma simt putin descurajata pentru ce va urma .In curand activitatea mea la Betty ice se va incheia si sigur imi va fi dor de tot ceea ce faceam acolo unde lucram .
Ma simt obosita dupa doua luni de munca (in fiecare zi) , dar daca mi s-ar oferi ocazia sa o iau de la capat nu as ezita o clipa .
Pe langa faptul ca am facut ceea ce mi-a placut , am castigat suficienti banuti si am cunoscut si oameni minunati care mi-au fost de mare ajutor si chiar exemplu de urmat ,unul dintre ei chiar mi-a intrat in suflet si incerc sa il pastrez in continuare atat cat voi putea :x .
Cu o saptamana inaintea inceperii scolii sper sa ma odihnesc si sa pot sa mi adun toate fortele pentru un an greu din toate punctele de vedere .
Acum insa mai profit putin de ultimile zile de vara , de munca , si de plaja :D .

4 comentarii:

  1. Bucura-te de zilele astea de vacanta si stai linistita - clasa a XII-a este o sperietoare pentru multi, dar in realitate este probabil cel mai frumos an de liceu... da, e mult de invatat, dar sunt si o gramada de ocazii de distractie... si pana la urma oricum totul o sa fie bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. puterea unei fete nu sta intr-un examen ... :) stai calma ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu iti dai seama cat o sa regreti anul asta ! O sa fie cel mai placut, dar de obicei iti dai seama la sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce vacanta frumoasa ai avut ,plina de munca si evenimente importante , ai pierdut dar ai gasit , ai fost trista si apoi fericita .. Lasa ca va fi bine !

    RăspundețiȘtergere