vineri, 21 mai 2010

Dependenta de dulciuri



Dulciurile sunt o tentatie careia ne este foarte greu sa i rezistam.Pentru mine au devenit alimente de baza ce imi confera energie si consolare cand sunt nervoasa dar nu numai.
Cand eram mica parintii mei imi dadeau foarte putine dulciuri ,iar ciocolata,chipsurile si Coca Cola imi erau interzise .Nici acum nu mi place sa beau Coca Cola dar ciocolata este desertul meu preferat , este ceva de care nu ma pot desparti.O zi din viata mea incepe cu o tableta de ciocolata , continua cu o inghetata si se termina tot cu ceva dulce :)
Specialistii nutritionisti ne avertizeaza de efectul negativ al dulciurilor si ne recomanda fructele insa reclamele atragatoare ne influenteaza zi de zi psihicul si ne atrag cat mai mult.
Ma bucur ca sunt pretentioasa si nu mananc orice e dulce .Imi plac prajiturile doar cu crema si frisca de casa (cat mai naturala)iar ciocolata doar Milka , insa preferatele mele sunt bomboanele Raffaello , acestea imi dau o stare de bine .
Obisnuiesc sa mananc zilnic ceva dulce ,insa nu fac excese si incerc un echilibru atunci cand simt ca exagerez."Ce e prea mult , strica"
Ii inteleg pe cei dependenti de tigari,acool si droguri care incearca sa renunte pentru ca si eu sunt dependenta de dulciuri si nici eu nu pot renunta la dulciuri dar nici nu vreau.Cred ca de fapt si dependenta asta este un drog care defineste alte droguri.
Fac sport si imi mentin silueta la limite normale pentru varsta mea ,dar oricum nu am avut probleme cu greutatea pana acum .

6 comentarii:

  1. nu cred ca chiar asa de rau sa iti plac ducliurile :d :D zic si eu asa....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai zis ca de luni tii 2 saptamani "post" de dulciuri . Sa te vad !!! :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi ca ciucalata e un bun stimul sexual :)) auzisem zilele astea la radio zu si am inceput sa rad :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Ziua
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-i mult strica,asa ca fa cumva si controleaza-ti mica dependenta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atata timp cat mentii lucrurile sub control e OK, dar nu uita ca odata cu trecerea timpului ritmul metabolic incetineste si sansa ca toate aceste dulciuri sa se depune trece.

    RăspundețiȘtergere