sâmbătă, 10 iulie 2010

Infidelitate

Fara doar si poate orice fata implicata intr-o relatie, in care primeaza sentimentul de iubire are temerea de a fi inselata de partenerul sau .Nu mi s-a intamplat pana acum ,cu toate ca am avut o singura relatie mai serioasa dar nici nu-mi doresc si sper sa fiu ferita de acest lucru urat si lipsit de moralitate .Bineinteles ca am incercat sa aflu cateva raspunsuri la intrebarea "De ce inseala barbatul?" ... si sa ma pun in garda oarecum intr-o viitoare relatie .Una din explicatia stiintifica pentru barbatii care inseala ar fi o cauza psihologica si nu biologica asa cum presupune majoritatea femeilor .Statistic vorbind 60% din barbati isi inseala partenerele , 92% din cei care au inselat sunt foarte fericiti , 90% din ei motiveaza ca nu sunt suficienti de apreciati de iubitele lor si 80% dintre infideli inseala cu femei mai urate decat partenerele lor .Dupa astfel de statistici ale specialistilor concluzia este ca instinctul de a insela se afla in ADN-ul fiecaruia .
Cred ca trebuie sa ai o legatura emotionala destul de puternica in cuplu pentru a evita infidelitatea.Creierul secreta un hormon care transmite sentimentul de dragoste , dar din pacate la barbati acesta este mult mai slab decat la femei .Cu toate astea femeia are si o intuitie dezvoltata ,prin urmare poate fi inselata dar nu si pacalita ... si daca scapa neprinsi dupa o perioada de aventura , mare majoritatea barbatilor recidiveaza si regreta .
Dupa principiile mele nu as ierta infidelitatea (integritatea si moralitatea unui infidel pentru mine sunt nule ).
Iata cateva modalitati de a afla daca partenerul inseala , deci atentie fetelor ! :))
1.Schimbarea comportamentului (mai putin sex , evitare, certuri....)
2.Discutii neintemeiate (tonul vocii, raspunsuri neclare...)
3.Indicatori nonverbali (infidelii transmit cumva ca inseala )
4.Limbajul corpului (nu detaliez pentru ca as pune in tema pe cei implicati :D)
In urma celor scrise sper ca in special fetele sa fie atente si baietii sa constientizeze ca femeia din ziua de azi a evoluat ,si risca sa fie prinsi daca inseala .
Nu vreau sa supar pe nimeni si as vrea sa vad ca in toate cuplurile predomina iubirea si nu egoismul :) , iar infidelitate sa fie de domeniul trecutului :D.

11 comentarii:

  1. Orikum nu ne pot pacali intuitia:X dragutz articolul >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Bianca, atunci cand unul din cei doi parteneri inseala (pentru ca da se intampla sa insele si femeile) de vina sunt amandoi si nu doar unul.

    Noi barbatii insealam din cauza naturii noastre de vanatori - ne place sa cucerim, odata ce o fata ne-a cedat complet interesul dispare; tocmai de asta voi fetele trebuie sa stiti sa pastrati tot timpul o doza de mister, sa aveti si momente in care sa refuzati barbatii cu care sunteti, sa aveti mofturile si pretentiile voastre... pentru ca atunci ne veti ceda total veti deveni neinteresante si ne vom duce dupa prima tipa care poate nu are alta calitate, dar care este inca "necucerita".

    RăspundețiȘtergere
  3. mai intai tre' sa ii rupi capu' :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum sa avem asa ceva in ADN? Hai sa fim seriosi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Editează şi tu puţin numele meu în blogroll la tine şi transformă-l în Andrei Pitorac :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar ce va deranjeaza, domnu' Pitoracu? Asa vorbim noi pleava politicos cu dumneavoastra. :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Si soarecele se mai satura de aceeasi gaura. Daca iti vine sa inseli, inseli. Daca nu, nu. Depinde de situatie,de partenera, de conjunctura, de anturaj....Toti avem nevoie de cate un moment de evadare, important e daca stim sa apreciem ceea ce deja avem.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Mita: Si totusi se presupune ca suntem oameni si nu animale asa ca putem gandi si cu capul de sus, nu numai cu ala de jos... eu unul nu am nici un fel de intelegere pentru cei care isi inseala partenerele... si asta in ciuda a ceea ce am spus deja si anume ca daca se intampla vinovati sunt amandoi.

    RăspundețiȘtergere