duminică, 11 iulie 2010

Relativitate


Nimic nu-i uneste mai mult pe oameni ca relationarea , intelegerea ,comunicarea si socializarea intre ei .Datorita schimbarilor materiale si spirituale din viata oamenilor multi dintre ei nu mai au timp , vointa , si interes de a interactiona cu ceilalti .
Ma simt onorata sa primesc pareri sincere la articolele postate pe blogul meu ( poate ca unele sunt lipsite de sens , logica ... habar n-am ,stiti ca mintea omului e vasta ... cu bune si rele :)) )
Formarea omului pana la urma se invata nu se mosteneste .
Unele din problemele despre care am scris ma preocupa personal mai mult sau mai putin , insa orice parere sincera a celor ce citesc blogul meu sau orice explicatie ajuta la gasirea sensului unor cuvinte ,situatii , fapte si chiar la cunoasterea de sine .
Multumesc in special lui Bogdan Epureanu pentru parerile sincere ,sfaturile pe care mi le-a dat si totodata pentru rabdarea care a avut o scriind mai mult decat ma asteptam , deasemeni si celorlalti care au avut un cuvant de spus (scris :)) ).
Intotdeauna admir si apreciez persoanele mai mari ca varsta ,ca intelpciune ,care iau in seama pe cei mai mici ,care nu au aceeasi maturitate ca si ei si nu se considera in superioritate doar pentru faptul ca au crescut , au invatat ,au evoluat si nu considera o pierdere de timp de timp impartasind ideile dand sfaturi indiferent de varsta, inaltime ,culoarea pielii, nationalitate etc.
Acestea fiind spuse sau ma rog ... scrise , astept in continuare sfaturile si parerile voastre ! :*

7 comentarii:

 1. Sfatul meu este să....două!
  Îi bun bre ce faci tu aici,îi bun :)
  Keep it like this.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumiri multumiri , da cadourile pe cand? :)) Haha! Ai grija de tine :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Stai linistita binaca, chiar nu ai de ce sa-mi multumesti; imi place cum scrii si vin aici cu drag. ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. Domnişoara Bianca,aveţi un premiu la mine pe blog :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 6. Vezi ca vlad asta e un spammer; posteaza mesajul asta pe toate blogurile.

  RăspundețiȘtergere